Meny Stäng

☆☆☆

Hem » Basturum
 

Basturum

Basturum säljes online. ✅ Stort sortiment. ✅ Köp Basturum billigt online.

 

Bastu Wellness

Bastu Wellness
31 195 kr

Infraröd bastu Ambience A3

Infraröd bastu Ambience A3
11 995 kr

Infraröd bastu Ambience A2

Infraröd bastu Ambience A2
10 495 kr

Bastu Energy

Bastu Energy
17 495 kr

Bastu Wellness II

Bastu Wellness II
28 895 kr

Infraröd bastu - Essential

Infraröd bastu - Essential
10 995 kr

Bastu Combine I - 2-i-1

Bastu Combine I - 2-i-1
21 195 kr

Bastu Relax

Bastu Relax
40 295 kr

Bastu Stillness II

Bastu Stillness II
17 995 kr

Bastu Emerge E2

Bastu Emerge E2
11 495 kr

Bastu Relax II

Bastu Relax II
35 595 kr

Infraröd bastu - Fantasy

Infraröd bastu - Fantasy
21 995 kr

Bastu Combine II - 2-i-1

Bastu Combine II - 2-i-1
41 095 kr

Bastu Peaceful

Bastu Peaceful
14 295 kr

Bastu Rest

Bastu Rest
16 395 kr

Bastu Peaceful III

Bastu Peaceful III
17 495 kr

Bastu Emerge E3C

Bastu Emerge E3C
14 995 kr

Bastu Emerge E3

Bastu Emerge E3
12 995 kr
 

Basturum

Om du äger en egen bostad och vill göra bostaden lite extra hemtrevlig kan du lägga till ett basturum. Det är något som många drömmer om eftersom det ger en rejäl dos vardagslyx. I dagens samhälle är det många som lever ett ganska stressigt liv, och att då kunna komma hem och koppla av i bastun är verkligen en ynnest. Här ska vi titta lite närmare på vad du behöver känna till gällande basturum och vad du ska tänka på när det är dags att utöka bostaden med ett sådant.

Värt att veta om basturum

Det absolut första som är värt att nämna om basturummet är att det finns basturum att köpa i byggsatsform. Det innebär att det inte behöver vara speciellt dyrt att skaffa ett basturum och det behöver heller inte vara speciellt komplicerat med själva byggprojektet. Detta är värt att nämna redan tidigt i artikeln eftersom det är viktigt att alla inser att det här kan vara en dröm som faktiskt går att uppnå. Det behöver inte vara ett lyxprojekt som enbart de rika har råd med.

Om du är ute efter att bygga en bastu i hemmet så finns det en rad olika modeller att välja mellan men ett basturum som levereras som byggsats är definitivt ett prisvärt och praktiskt alternativ. I ett sådant paket ingår de allra flesta viktiga beståndsdelar så som en robust bastudörr, bastuns aggregat, belysning till bastun samt lavar. Designen kan däremot variera. Du kan naturligtvis ta hjälp av en hantverkare att montera basturummet, men faktum är att väldigt många faktiskt upptäcker att de klarar att montera ihop byggsatsen själva och slipper anlita professionell hjälp.

Även om du bestämmer dig för att satsa på en modell som levereras i form av en byggsats så finns det mängder av olika alternativ. Du blir med andra ord inte låst till en specifik modell bara för att du vill ha en enkel och prisvärd lösning. Du kan styra en hel del över både pris och storlek samt design även om du har bestämt dig för byggsatsvarianten. Om du vill hitta en budgetvänlig variant så finns det faktiskt varianter för cirka 10 000 kronor. Du får då en enkel bastu men kan ändå unna dig riktig vardagslyx och du har alltid avkoppling nära till hands. Om du lägger till lika mycket pengar till får du förstås ett mer påkostat basturum, och naturligtvis finns det även betydligt dyrare lösningar om du inte har någon stram budget att hålla dig till.

Alternativ till basturum

Naturligtvis är inte basturummet den enda tänkbara lösningen för den som vill ha lite spakänsla hemma. Det finns även andra populära alternativ. Badtunnan har till exempel blivit mycket populär på senare år. En separat bastustuga är också populärt. Fördelen med en sådan är att du inte behöver ha ett stort bostadshus för att kunna ha en bastu, eftersom bastun inte ska rymmas i själva huvudbyggnaden. Det gör att även ett fritidshus kan ha en tillhörande bastu.

Möjligheterna är många och oavsett om du redan har bestämt dig för att satsa på just ett basturum eller om du fortfarande tvekar, så gör du klokt i att undersöka alternativen och jämföra olika varianter innan du fattar ett beslut.